Sign In

Argentijns Grill Restaurant Rancho Bravo

Orthenstraat 53, Den Bosch
  • Soort cuisine
    Argentijns, Steakhouse
  • Type maaltijd
    Diner
  • Prijs
    Middenklasse

Argentijnse perfectie sinds 2006
Bij Rancho Bravo geniet je van de beste steaks in een warme en gastvrije sfeer. Al sinds 2006 staat ons restaurant bekend om de uitzonderlijke kwaliteit en toewijding aan onze gasten.

Onze sappige, perfect gegrilde Argentijnse steaks – bereid met vakmanschap en passie – vormen het hart van onze reputatie. Wij doen geen concessies aan kwaliteit en blijven elke dag streven naar de ultieme steakbeleving.

Rancho Bravo: waar smaak en gastvrijheid samenkomen.

Categories

  • Restaurants

Features

Regions

Location

Google Reviews

4.5
977 reviews
  • Mariska Gielis
    Mariska Gielis
    een week geleden

    We zagen de goede reviews en hadden er daarom voor gekozen om hier eens te gaan eten. Helaas voor ons een grote teleurstelling. Voorgerecht de tapas. De hamburger die er op lag was gortdroog, de kippenvleugeltjes lekker, de worstjes keihard.. de rest was prima.. maar als ik €15,50 per persoon voor een voorgerecht betaal, verwacht ik iets meer dan prima. Hoofdgerecht, beide de ribeye. Je proeft dat het goed vlees is, maar dat de kok niet weet hoe te bereiden. Beide medium besteld, doorbakken gekregen. Worstje bij Kindermenu wederom kei hard, terug naar de keuken gestuurd nu, kregen netjes een nieuwe. Toetje hebben we overgeslagen, we waren er klaar mee.

  • Dirk van der Lee
    Dirk van der Lee
    8 maanden geleden

    We zijn weer een ervaring rijker. De paar dingen die goed gingen, gaan niet op tegen alles wat slecht ging. We zijn hier met een groep van 6 gaan eten, op aanraden van. Het begon al met reserveren. Geen bevestigingsmail gekregen, dus de dag erna toch maar even gebeld. "Nee hoor, je staat erin.". Bij aankomst was het dus vol en geen reservering te vinden. Eenmaal bij het bestellen, was het wel erg moeilijk om je ober van je bestelling te overtuigen. "Doe maar een pinot noir" -"Merlot" "Nee, pinot noir" -"Is goed, merlot". Dit ging dus bij alles zo, Leffe bruin werd blond en daarna tripel. Kruidenboter werd pepersaus. Als je het niet verstaat, zeg dat dan. Even later een bier flesje over een van de vrouwen heen gekregen door een ober. Gerechten welk zijn vergeten, verkeerde bestellingen, well-done steak in plaats van medium-rare. Vlees van een maat van me was gortdroog. Enige redelijke steak was die van mij (1 van de 4). Uiteindelijk al de slechte gerechten dan ook van de bon weten te halen, maar wat een gekloot. Manager die ook zijn zegje komt doen maar niet eens luistert en je onderbreekt... De tafel langs ons had ook 4 gerechten geschoteld gekregen die incorrect was. Ging de ober de discussie aan, hilarisch. Misschien hadden wij een slechte avond van Rancho Bravo, maar zo'n slechte service/kwaliteit heb ik zelden meegemaakt.

  • Frits F
    Frits F
    een maand geleden

    Prima stukken vlees, jammer dat ze hem niet bakken zoals je vraagt. Voor die prijzen verwacht je dat een kok medium rare kan bakken. De service en sides zijn beide even teleurstellend. Al met al vrij jammer

  • Erik De Laat
    Erik De Laat
    2 maanden geleden

    Vanavond hier met 5 mensen gegeten, het restaurant was mooi gevuld op een doordeweekse dinsdag en niet al te vol. We hebben allemaal super lekker gegeten, de ossehaas vonden we allemaal super lekker. De bediening deed echt haar best om er een mooie avond van te maken, en dat lukte goed. Bedankt voor de fijne verjaardag diner voor 1 van onze zoons, we komen zeker nog eens terug

  • Jordi Mulders
    Jordi Mulders
    een jaar geleden

    Ik was hier met Kerst (excuses voor de late review), maar vond het niet heel indrukwekkend om eerlijk te zijn. Het personeel was erg gestresst en maakte fout na fout, op zich is dat allemaal niet zo erg en daar ben ik totaal niet gevoelig voor indien het eten goed is. Vond dat juist een beetje tegenvallen, mijn beef had ik medium rare besteld en leek vrijwel medium well-done te zijn. Toen ze de gerechten serveerden werd er ook gevraagd of ik een medium had. Toen zei ik 'nee, medium rare', toen wilde de ober met mijn gerecht terug gaan, totdat een andere eraan kwam en zei 'nee dit is medium rare' en mij dat bord gaf. Ik vermoed dat het niet medium rare was, maar dat er iets fout gegaan was. Kan ook zijn omdat het beef meteen na het grillen geserveerd werd zonder rustperiode. De voorgerechten waren wel ok, empanadas waren prima, paprika met gehakt erin was niet bepaald verfijnd, maar wel ok. Het meest rare vond ik dat er een salade werd geserveerd met mayonaise. Heel bijzonder. Na wat vettig vlees heb ik altijd wel behoefte aan salade met een zuurtje zoals citroen eroverheen of balsamico oid, maar een klodder mayonaise over de groenten heen maakt het alleen nog vettiger.

Claim listing

Take control of your listing!

Customize your listing details, reply to reviews, upload photos and more to show customers what makes your business special.
Your account will be created automatically based on data you provide below. If you already have an account, please login.

Select Plan

Fill the form

Maximum file size: 15 MB.

Now Open

Openingstijden

  • Monday 16:30 - 22:00
  • Tuesday 16:30 - 22:00
  • Wednesday 16:30 - 22:00
  • Thursday 16:30 - 22:00
  • Friday 16:30 - 22:30
  • Saturday 16:30 - 22:30
  • Sunday 16:30 - 22:30

Contacteer etablissement

    Preferred contact method