Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. Door in te stemmen met deze technologieën kunnen wij gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site verwerken. Als je geen toestemming geeft of uw toestemming intrekt, kan dit een nadelige invloed hebben op bepaalde functies en mogelijkheden.
De technische opslag of toegang is strikt noodzakelijk voor het legitieme doel het gebruik mogelijk te maken van een specifieke dienst waarom de abonnee of gebruiker uitdrukkelijk heeft gevraagd, of met als enig doel de uitvoering van de transmissie van een communicatie over een elektronisch communicatienetwerk.
De technische opslag of toegang is noodzakelijk voor het legitieme doel voorkeuren op te slaan die niet door de abonnee of gebruiker zijn aangevraagd.
De technische opslag of toegang die uitsluitend voor statistische doeleinden wordt gebruikt.
De technische opslag of toegang die uitsluitend wordt gebruikt voor anonieme statistische doeleinden. Zonder dagvaarding, vrijwillige naleving door je Internet Service Provider, of aanvullende gegevens van een derde partij, kan informatie die alleen voor dit doel wordt opgeslagen of opgehaald gewoonlijk niet worden gebruikt om je te identificeren.
De technische opslag of toegang is nodig om gebruikersprofielen op te stellen voor het verzenden van reclame, of om de gebruiker op een site of over verschillende sites te volgen voor soortgelijke marketingdoeleinden.
Mariska Gielis
een week geledenWe zagen de goede reviews en hadden er daarom voor gekozen om hier eens te gaan eten. Helaas voor ons een grote teleurstelling. Voorgerecht de tapas. De hamburger die er op lag was gortdroog, de kippenvleugeltjes lekker, de worstjes keihard.. de rest was prima.. maar als ik €15,50 per persoon voor een voorgerecht betaal, verwacht ik iets meer dan prima. Hoofdgerecht, beide de ribeye. Je proeft dat het goed vlees is, maar dat de kok niet weet hoe te bereiden. Beide medium besteld, doorbakken gekregen. Worstje bij Kindermenu wederom kei hard, terug naar de keuken gestuurd nu, kregen netjes een nieuwe. Toetje hebben we overgeslagen, we waren er klaar mee.
Dirk van der Lee
8 maanden geledenWe zijn weer een ervaring rijker. De paar dingen die goed gingen, gaan niet op tegen alles wat slecht ging. We zijn hier met een groep van 6 gaan eten, op aanraden van. Het begon al met reserveren. Geen bevestigingsmail gekregen, dus de dag erna toch maar even gebeld. "Nee hoor, je staat erin.". Bij aankomst was het dus vol en geen reservering te vinden. Eenmaal bij het bestellen, was het wel erg moeilijk om je ober van je bestelling te overtuigen. "Doe maar een pinot noir" -"Merlot" "Nee, pinot noir" -"Is goed, merlot". Dit ging dus bij alles zo, Leffe bruin werd blond en daarna tripel. Kruidenboter werd pepersaus. Als je het niet verstaat, zeg dat dan. Even later een bier flesje over een van de vrouwen heen gekregen door een ober. Gerechten welk zijn vergeten, verkeerde bestellingen, well-done steak in plaats van medium-rare. Vlees van een maat van me was gortdroog. Enige redelijke steak was die van mij (1 van de 4). Uiteindelijk al de slechte gerechten dan ook van de bon weten te halen, maar wat een gekloot. Manager die ook zijn zegje komt doen maar niet eens luistert en je onderbreekt... De tafel langs ons had ook 4 gerechten geschoteld gekregen die incorrect was. Ging de ober de discussie aan, hilarisch. Misschien hadden wij een slechte avond van Rancho Bravo, maar zo'n slechte service/kwaliteit heb ik zelden meegemaakt.
Frits F
een maand geledenPrima stukken vlees, jammer dat ze hem niet bakken zoals je vraagt. Voor die prijzen verwacht je dat een kok medium rare kan bakken. De service en sides zijn beide even teleurstellend. Al met al vrij jammer
Erik De Laat
2 maanden geledenVanavond hier met 5 mensen gegeten, het restaurant was mooi gevuld op een doordeweekse dinsdag en niet al te vol. We hebben allemaal super lekker gegeten, de ossehaas vonden we allemaal super lekker. De bediening deed echt haar best om er een mooie avond van te maken, en dat lukte goed. Bedankt voor de fijne verjaardag diner voor 1 van onze zoons, we komen zeker nog eens terug
Jordi Mulders
een jaar geledenIk was hier met Kerst (excuses voor de late review), maar vond het niet heel indrukwekkend om eerlijk te zijn. Het personeel was erg gestresst en maakte fout na fout, op zich is dat allemaal niet zo erg en daar ben ik totaal niet gevoelig voor indien het eten goed is. Vond dat juist een beetje tegenvallen, mijn beef had ik medium rare besteld en leek vrijwel medium well-done te zijn. Toen ze de gerechten serveerden werd er ook gevraagd of ik een medium had. Toen zei ik 'nee, medium rare', toen wilde de ober met mijn gerecht terug gaan, totdat een andere eraan kwam en zei 'nee dit is medium rare' en mij dat bord gaf. Ik vermoed dat het niet medium rare was, maar dat er iets fout gegaan was. Kan ook zijn omdat het beef meteen na het grillen geserveerd werd zonder rustperiode. De voorgerechten waren wel ok, empanadas waren prima, paprika met gehakt erin was niet bepaald verfijnd, maar wel ok. Het meest rare vond ik dat er een salade werd geserveerd met mayonaise. Heel bijzonder. Na wat vettig vlees heb ik altijd wel behoefte aan salade met een zuurtje zoals citroen eroverheen of balsamico oid, maar een klodder mayonaise over de groenten heen maakt het alleen nog vettiger.