Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. Door in te stemmen met deze technologieën kunnen wij gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site verwerken. Als je geen toestemming geeft of uw toestemming intrekt, kan dit een nadelige invloed hebben op bepaalde functies en mogelijkheden.
De technische opslag of toegang is strikt noodzakelijk voor het legitieme doel het gebruik mogelijk te maken van een specifieke dienst waarom de abonnee of gebruiker uitdrukkelijk heeft gevraagd, of met als enig doel de uitvoering van de transmissie van een communicatie over een elektronisch communicatienetwerk.
De technische opslag of toegang is noodzakelijk voor het legitieme doel voorkeuren op te slaan die niet door de abonnee of gebruiker zijn aangevraagd.
De technische opslag of toegang die uitsluitend voor statistische doeleinden wordt gebruikt.
De technische opslag of toegang die uitsluitend wordt gebruikt voor anonieme statistische doeleinden. Zonder dagvaarding, vrijwillige naleving door je Internet Service Provider, of aanvullende gegevens van een derde partij, kan informatie die alleen voor dit doel wordt opgeslagen of opgehaald gewoonlijk niet worden gebruikt om je te identificeren.
De technische opslag of toegang is nodig om gebruikersprofielen op te stellen voor het verzenden van reclame, of om de gebruiker op een site of over verschillende sites te volgen voor soortgelijke marketingdoeleinden.
Hilde van den Bosch
3 maanden geledenDit is één van de moeilijkste beoordelingen sinds tijden. Het is zo'n leuk, knus, mooi restaurant met een bijzonder vriendelijke bediening. Helaas was het eten (twee gangen verrassingslunch) niet oké. We hadden als extra een oester Barbu vooraf besteld. Een oester hoort koud zijn te zijn maar niet ijskoud. De smaak verdwijnt daardoor. Het vegetarische voorgerecht van knolselderij met citrusvruchten was aardig maar iets teveel "rauw" voedsel. Het hoofdgerecht een kabeljauw was echt teveel doorgegaard waardoor droog en vast. Dat zonder enige smaak; heel flauw. De opmaak met bruine strepen maakten het geheel er niet fraaier op. De ontzettend aardige serveerster wilde het graag met "iets" goed maken maar de teleurstelling was helaas te groot. Oh de wijn, een simpele Chardonnay was overigens een dikke prima. Zo jammer want de potentie is er wel degelijk. Ik denk dat we een slechte dag hebben meegemaakt...
Niek de Groot
een jaar geledenAl een aantal keer gegeten hier en Barbu blijft positief verassen. Heerlijke gerechten met verassende interpretaties van de Franse keuken en uitstekende wijnen erbij (persoonlijke favoriet van de avond was de witte Bordeaux). Niet te zien van buiten, maar als het zonnetje schijnt, kun je achter in de tuin eten ☀️
Evelien P
een jaar geledenWat een vondst! In een straatje nét buiten het drukkere centrum van Den Bosch zit dit pareltje van een restaurant. We hebben hier een hele avond heerlijk gegeten in een informele en gezellige setting, met lekkere wijnen en persoonlijke aandacht van zowel de bediening als chef. Met onze dieetwensen (vegetarisch en zwanger) werd formidabel rekening gehouden (en dat voor een restaurant dat met de Franse keuken natuurlijk sterk leunt op vlees en schelpdieren). Elk gerecht was heerlijk en bijzonder. Ga hier gewoon heen, je zal niet teleurgesteld worden! Het enige wat tegenviel was de akoestiek (de gesprekken van anderen klinken vrij luid). Hier is zo te zien al geprobeerd iets aan te doen want er hangen al dempende panelen aan de muren. We vonden het overigens niet héél storend. O ja, en dat er foie gras geserveerd wordt vind ik persoonlijk niet meer van deze tijd. Maar goed, het blijft een Frans restaurant. We hebben genoten en als ik ooit weer in Den Bosch ben ga ik zeker terug! Tip: probeer de Madeleines, wat zijn die heerlijk!!
Marcel van Wessel
2 jaar geledenOp een mooie Zondag-avond naar ‘s-hertogenbosch gereden om het restaurant Barbu te bezoeken. In de winkelstraat midden in het hartje centrum vind U dit verscholen restaurant achter een binnenhofje met een Franse uitstraling. Dit gevoel blijf je houden wanneer je via het restaurant naar de binnen tuin loopt en je waand in de Franse sfeeren. Het is net of je op vakantie bent. Naast het terras een verdieping lager grenst de Dieze. Een zijrivier van de Maas. Alwaar de toeristen en de dagjes uit gasten het riviertje bezoeken per open bootjes voorbij varen. Het terras is hoger gelegen dus last van de bootjes heb je totaal niet. Op het terras bevinden diverse kruidenplantjes alwaar de kok regelmatig zijn kruiden komt halen. We zijn begonnen met een mooie Cremant en een stukje Pate van de hapjes kaart. Daarna een keuze gemaakt uit de kaart. 6 Voorgerechten, 6 hoofdgerechten en 6 Dessert hebben ze erop staan die ook met regelmaat veranderen. Niet te spannend maar puur. Ook een leuke wijnkaart met waar voor iedereen een goede keuze uit gemaakt kan worden. Wij hebben zeer smakelijk gegeten. Puur en eerlijk. In een geweldige sfeer en een goede service. Wij komen zeker terug. Een aanwinst voor Den Bosch.
WTP76
een jaar geledenMooie binnentuin om te starten met een borrel en daarna te eten. Open keuken concept en fijn dat de kok persoonlijk naar je toe komt om te overleggen over wat hij kan maken voor iemand met een intolerantie. Regelmatig gevraagd of er wat bijgeschonken kon worden. Het brood is echt fantastisch.